Ainekset (2 annosta)
- 200g maa - artisokkaa
- 1 peruna
- 1 kasvisliemia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1dl ruokakermaa
- mustapippuria & suolaa
- ripaus paprikajauhetta
- kuorallinen brysselinkaalia
- 1 pienen kesäkuripitsan
- oliiviöljyä
Kuumensin suurin kattilan oliiviöljyllä ja valkosipulin viipalenkin muutamaan minuutin. Lisäsin sitten perunan, kesäkurpitsan, brysselinkaalin ja artisokan noin 10 minuuttia. Jälkeen aikaa kaadoin kasvisliemit kattilaan ja jatkaan kiehautetta kunnes seoksen pehmeäksi. Asian loppuun lisätään seokseen ovat kermaa. Tein seoksen tasaiseksi sekoituksemalla.
Lusikkasin keiton pienessä kulhossa ja laitaan jotakin fetaa, oliiviöljyä ja muutaman timjamia pinnalle. Kuinka sen syökö? Pidätkä sitä?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti