keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Täyte ravioli kanssa vuohenjuustoja, lehden minttut ja sitruunat

Ravioli kahdelle


  • 250g vehnäjauhoja
  • 4 kananmunaa
  • 100g vuohenjuustoja
  • Juusto
  • Voita
  • Suolaa ja pippuria
  • Kourallinen lehtiminttuja
Kaadoin jauhot pöydässä ja tein pienen järven keskisessa että, lisäsin munat jauhot kanssa käsini kunnes itseään sileäksi taikinaksi. Laitoin taikinan kulhoon ja coveroin talouspyyhellä päälle. Annoin se yksin kokonaan yötähän.

Käytin lusikan on tehnyt sileäksi vuohenjuustoja. Lisäsin sitten sitruunamehun ja lehtiminttun jälkeen leikkelin ne pienempiin viipaloihin. Sekoitin ne yhdessä kunnes tasaiseksi seokseksi.

Nyt palaan taikinani. Leikkasin se pienempiin kaksi paloihin, sitten tein paksunakin kuin leivonnasen työstämässä. Laitoin pastaa pöydässä ja lusikan täytetin juustoseos mukaan lehtitaikinan ja päällystoin toinen lehtitaikinan. Ehkä saadoin kolmen tai viiden raviolin kukin lehtitaikinan ja erottamisen leikkamalla puukolla. Kiehutin vettä kattilassa noin 10 minuuttia ja lisäsin raviolit kattilaan ja jatkaan kiehauna muutamaan minuutin.

Samaan aikaan kiehutin toinen kattilan muutaman vettä, voita, sitruunamehua ja lehtiminttuja. Annoin ne kiehuttamisen minuutin kun, kiehuva kuumentissa kaadoin raviolit kattilaan juuri minuutin. Kaadoin ne kaksi lautasiin ja laitoin vähän tuorein lehtiminttut päälle myös vähän juustoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...