keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Paistettu suolainen valkojuuri


Materiaali kahdelle:

  • 100 g suolaista valkojuurta
  • 2 salottisipulia
  • 3 valkosipulikyntä
  • oliiviöljyä
  • sokeria ja pippuria

Valmistus:


  1. Leikkaa suolainen valkojuuret ohutlevyksi ja nyöriksi sitten.

  2. Valitä nyörinjuuret veden kulhossa sentään kahta tuntia.

  3. Kuumenna öljy kattilalla minuutti.

  4. Paista hienosti silputtu salottisipuli ja valkosipulikynsi kattilaan.

  5. Lisää sitten nyörinjuuret sipulin joukkoon.

  6. Mausta sokerilla ja pippurilla.

  7. Sekoita seos muutama minuutti kunnes juuri on kypsyä ja kaunista väriä täysin.

  8. Tarjoa heti riisipuurolla tai riisillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...