maanantai 16. joulukuuta 2019

Kandeerattu inkivääri


Materiaali:

  • 200 g inkivääriä
  • 1,5 dl + 0,5 dl vettä
  • 250 g hienoa sokeria

Valmistus:


  1. Kuori ja leikkaa inkivääri pieniksi kuutioksi.

  2. Pese inkiväärikuutiot veteen monta kertaa.

  3. Kuumenna 1,5 dl vettä kuutiolla kattilaan kiehuvaksi. Keitä noin 30 minuuttia tai kunnes inkiväärikuutiot tulevat kypsyäksi ja älä pitää vesi kattilaan.

  4. Lisää sokeri ja 0,5 dl vettä kattilassa. 

  5. Keitä kandisokeri matalalla lämmöllä noin 15-18 minuuttia. Jos tykkäät tuodamaan kandeerattu inkivääriä valkonaispaidan ympäröimä, lisäksi muutama minuutti.

  6. Ota kattila ulos uunista.

  7. Säilytä karamellit lasipulloon.

  8. Tarjoa kuuman teen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...