Paistettu riisi sienellä ja sitrusheinällä

Materiaali kahdelle:

  • 3 tuoretta sitrusheinää
  • 3 suurta kiehuvaa riisiä
  • 100 g tuoretta sieniä
  • 1 salottisipuli
  • 2 valkosipulikynttä
  • aurinkoöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistus:

  1. Pese ja pilko sitrusheinät ja sienet hienoksi asti. voit lisätä vähän chilit tässä, jos et keitä lapselle.

  2. Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipulikynsi.

  3. Paista silputtu salottisipuli ja silputtu valkosipulikynsi öljypannussa hetki, lisää sitten sitrusheinät ja jälkeen pari minuuttia lisäksi sitrusheinän joukkoon sienet. Jalka paistamista 3-4 minuuttia tai sen täytyy vaaleankeltaiseksi joukkoon.

  4. Laita kiehuva riisi sienen joukkoon. Sekoita siitä kuivuudeksi hyvin.

  5. Koristele paistettu sieni päälle (luet: paistettu sieni sitrusheinällä) ja tarjoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Karvaskurkku salaatti - salaatin kesäsesonkia

  Karvaskurkun historiikkia ja ravitsemuksia ·        Katkeran kurpitsan kotimaa oli Afrikassa, missä se oli Kung-metsästäjien tärkein rav...

Sousiollinen Posti