perjantai 13. joulukuuta 2019

Sakuracocktail


Materiaali kahdelle:

  • 480 ml sakurakukkaviiniä
  • 6 rambutaania
  • 2 keskilasiviiniä




Valmistus:


  1. Kuori rambutaanit ja ota liharambutaanit ulos vaikeasta siemenestä.

  2. Sillä aikaa säilytä viini kuorrutukseksi jääkaapissa.

  3. Kaaada sakuraviini lasipuppiin.

  4. Mittaa rambutaani, joka täytyy saada viinikuppi on kolme hedelmää.

  5. Tarjoa heti piparkakulla tai taatelisuklaalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...