Punaviinisiirappi



Materiaali:

  • 2 dl punaviiniä
  • 2 dl sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 5 neilikkaa
  • 2 tähtianista

Valmistus:


  1. Mittaa viini, sokeri ja maustettu kattilaan

  2. Keitä nitä matalalla lämmöllä noin 15 minuuttia.

  3. Ota siirappi ulos uunista. 

  4. Anna siirappi rauhallinen huoneenlämpö.

  5. Sekoita punaviinisiirappi soodavedellä

  6. Tarjoa nitä joulupöytässä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vietnamilainen "Com ruou" jälkiruoka _ kulti jälkiruoka puolivälin vuotta festivaalilla

  ”Com ruou” (c ơ m r ượ u) on makea ja miedosti alkoholipitoinen herkku, joka on valmistettu fermentoidusta tahmeasta riisistä. Sitä kutsut...

Sousiollinen Posti