Juustofondue kahdelle
- 250g juustoja
- 150g emmentaijuustoja
- 2dl kirschwasserviiniä
- 0.5rkl maissitärkkelysjauhoja
- 1/2rkl sitruunanmehua
- ripaus mustapippuria
- 1 valkosipulinkynsi
- leipä (leikkaan leivän palaseiksi)
- 150g campasimpukkaa (keihautin)
- 100g parsakaalia (leikkatin parsakkalin palaseiksi)
- 1 porkkanaa (leikkasin porkkanan siivuiksi)
Lämmitin valkosipulin,viinin, jauhoin ja sitruunamehun kattilaan muutamaan minuutin. Kaadoin kaksin juustolaisen viiniseoksiin ja kiehautin sen kunnes tasaiseksi seokseen. Laitoin mustapippurin sekoitukseen. Laitoin siivuporkkanan, palaparsakkaalin, palaleivän ja campasimpukkaan suuriin kulhoon. Tämä on ruokaa perheelle viimipäivään vuoden ja alkana uusivuoden.
Hyvää uutta vuotta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti