Kukkaan lumen (Lohitortut)


  • 4 torttutaikinalevyä
  • 120g savustettua lohta 
  • 12 kirsikkatomaattia
  • 2 kananmunaa
  • 1,5dl kermaa
  • pippuria
  • tillinoksia
  • juustoraastetta
Sekoitin kerman, munat, juustoraasteen, pippurin ja tillin tasaiseksi massaksi. Sulatin taikinalevyt uuniin 200 asteeseen samaan aikaan. Kaulitsin jokaisen levyn pitemmäksi ja ohuemmaksin, niin että kolme osan samaakin. Teen taas kolme kuhunkin levyä. Nyt saadaan 12 pientä levyä ja asetin ne kuhunkin muffinivuoan 12 kolosta. Savustetun lohen leikkasin pieniksi palaan ja tomaatit puolikkaksi. Laitan tomaatin ja pienin lohen sekoituksella, joka taikinakoloihin lusikoimakin. Paistoin muffinia uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Syömme kun ne lämpöisen! (muffinssi maistuu hyvältä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haudutettu salottisipuli ja sieni misokastikkeella

  Salottisipulin historia ·         Nimitys sipuli ja salottisipuli ovat peräisin muinaisranskan sanasta eschalotte sanan eschaloigne kaut...

Sousiollinen Posti