Kanansiivetta kahdelle
- 7 palaa kanansiivetta
- 200g vettä kiehumiseen
- oliiviöljyä ja voita paistamiseen
- 2 omenaa
- 2 salottisipulia
- 2rkl sherryä
- 1 purkkia patee
- ripaus maissitärkketyksettä
Levitä siivet ulos kylmälle leivinpellille levylle. Laitan ne jääkaapukissa parimaan tuntia.
kuori omenat ja salottisipulit sitten leikkaa ne viipaleiksi samaan aikaan (en voi tehdään erilaisuuksen). kun odotan nestettä tyhjennetään siiviltä.
Kuivaa maksaviipaleet ja pyörittele ne nehnäjauhoissa. Paistan ne voita kanssa juuri kevyesti harmaaksi kummalta puolelta pintaa. Laitan viipaleet levylle ja ripottele palojen päälle suolaa ja pippuria
Kuumenna toisen paistinpannu ja öljyä 200 asteeseen.
Heittämään siivet maissitärkkelyksessa päälle tasaisesti. Sitten laitan ne pannussa ja paista 2,5 minuuttia kummaltakin puolelta. Laitan kanat omenat salottisipulit levylle
Kaatamaan patee pannussa, teen se juoksuksi kiehumalla. Kaatan se palojen päälle kanansiivetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti