lauantai 23. joulukuuta 2017

Kanansiivet omenan ja patee broilerinkastikesta kanssa


Kanansiivetta kahdelle

  • 7 palaa kanansiivetta
  • 200g vettä kiehumiseen
  • oliiviöljyä ja voita paistamiseen
  • 2 omenaa
  • 2 salottisipulia
  • 2rkl sherryä
  • 1 purkkia patee
  • ripaus maissitärkketyksettä
Aseta kanansiivet painekattilassa ja kuumenna painekattila ylin lämmetessä noin 15 minuuttia.

Levitä siivet ulos kylmälle leivinpellille levylle. Laitan ne jääkaapukissa parimaan tuntia.

kuori omenat ja salottisipulit sitten leikkaa ne viipaleiksi samaan aikaan (en voi tehdään erilaisuuksen). kun odotan nestettä tyhjennetään siiviltä.

Kuivaa maksaviipaleet ja pyörittele ne nehnäjauhoissa. Paistan ne voita kanssa juuri kevyesti harmaaksi kummalta puolelta pintaa. Laitan viipaleet levylle ja ripottele palojen päälle suolaa ja pippuria

Kuumenna toisen paistinpannu ja öljyä 200 asteeseen.

Heittämään siivet maissitärkkelyksessa päälle tasaisesti. Sitten laitan ne pannussa ja paista 2,5 minuuttia kummaltakin puolelta. Laitan kanat omenat salottisipulit levylle

Kaatamaan patee pannussa, teen se juoksuksi kiehumalla. Kaatan se palojen päälle kanansiivetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...