lauantai 30. joulukuuta 2017

Kylmäsavulohipasta carbonaran tapaan

Savulohelle tarvidelle

  • 500g lohifileetä
  • 1tl suolaa
  • 0.5tl pippuria
  • 1tl sokeria
  • talouspaperiä 
Laitoin lohifilen talouspaperilla ja lisään suolat, pippurit ja sokerit päällilla lohifilen. Lohen lepääjään jääkaapissa muutamaan tuntin ehkä enemmän neljään tunttia kuin.

Otin filen ulos jääkaapista ja laitoin sen savustuspöntössä ja savustettua tulimalla (en ollut todella tiedän) noi 30 minuuttia.


Kylmälle pastalle

  • 300g leveää tuorepastanauha
  • 2dl vettä
  • 1dl voita
  • suolaa
  • 2dl kermamaitoja
  • 2dl juustoraastetta
  • muukataa oliivia
  • pippuria
  • tilliä
  • 2 pienia perunaa
  • 1 porkkana
Leikkasin perunan ja porkkan pieneksi ja kietin perunan ja porkkanan suolassa vedessa seoksessa jalkeen noin 10 minuuttia, kaadaan niitä suuriin kulhoon. Tein kastiken carbonaran maitoilla, juustolla, pippurilla ja tillillä kuumalla tasaiseksi seoksetta lusikkamalla. Teimalla käteni pieneksia lohta sitten kaadoin kastikeseos. Samaan aikaan keitin pastalla suolalla vedessä neljä minuuttia. Sekoitin kokonaisen asian suuriin kattilaan ja tehdään hienosti sekoituksetta. Kaadoin pastan suuriin kulhoon ja lisää tilliä, juustoraastetta päällilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minun ruoan tulee kuvauksesta

 Sill ä elokuuna on satokausia. Monet ihmiset eivät tiedä Monet ihmiset eiv ät tied ä, miten t ärkeää on, että he ovat olemassa. Monet ihmis...